×

Op slechts 15 minuten afstand van Amsterdam vindt u AMVO 'De Gastheer van Volendam'. De AMVO is gelegen midden in het oude centrum van Volendam, direct naast het Volendammer museum en beschikt over een groot parkeerterrein waar u GRATIS kunt parkeren. De haven van Volendam vindt u op 3 minuten lopen.

 

Met de diverse sfeervolle restaurantzalen en de unieke schilderijencollectie, in het hartje van de Oude Kom, is de AMVO een zeer goede keuze voor uw Nederlandse en buitenlandse gasten.

 

Pal tegenover de AMVO, bevindt zich het Volendams Museum. Het is echt een aanrader een bezoek te brengen aan dit museum. Geniet van authentieke taferelen van het dagelijks leven van vroeger, met veel origineel filmmateriaal en met kunst van de vele kunstenaars die Volendam hebben bezocht. Het museum heeft voor zowel jong als oud veel te bieden.

Volendams Museum Actie

Met onze combinatie ticket krijgt u een heerlijk stuk appelgebak bij de AMVO met koffie, thee, fris of bier / of een ambachtelijk ijsje bij de AMVO met 2 bolletjes naar keuze, met koffie, thee, fris of bier.

Hierbij krijgt u:

  • Toegang tot het Volendams museum
  • Toegang tot de sigarenbandjes tentoonstelling
  • Het informatieboekje (in meerdere talen beschikbaar)
  • Chauffeur/reisleiding wordt ook voorzien van koffie, thee of fris

Wilt u dit boeken? Neem contact met ons op.

 

U kunt ook een persoonlijke rondleiding krijgen van +/- 60 minuten. De gids zal in authentieke Volendamse klederdracht gekleed zijn.

Neem gerust contact met ons op als u van deze actie gebruik wilt maken!

NederlandsEnglishDeutsch