×

Evenementen & Zalen

Onze mogelijkheden

Wij bieden oneindig veel mogelijkheden voor al uw feesten en partijen

De Bühne

 

Deze zaal beschikt over een prachtig podium (8 bij 5 m.) een verhoogd plafond ,audiovisuele hulpmiddelen als ook vele lichteffecten. Dit alles zorgt voor een eigentijdse en trendy uitstraling. De Bühne-zaal is een veelzijdige zaal welke onder andere geschikt is voor (bedrijfs-)feesten, presentaties, bruiloften, optredens en evenementen.

Onze locatie ligt zeer gunstig in de regio Noord Holland. Volendam  is dan ook maar 20 minuten verwijderd van Hoorn, Amsterdam en Purmerend. Tevens hebben wij een grote parkeerplaats voor de deur.

Heeft u bepaalde wensen en/of een budget? Wij denken graag met u mee om uw bruiloft tot een succes te maken.

Dit is een accommodatie voor 100 tot 500 gasten.

Volendammer Zaal

 

De Volendammer Zaal is de meest authentieke zaal van de AMVO. De zaal ademt (ondanks haar omvang) warmte, sfeer en gezelligheid uit. Niet in de laatste plaats vanwege de warme kleuren en de vele klassieke kunstwerken, die het leven in Volendam rond 1900 weergeven. U kunt hier evenementen van 100 tot 350 personen organiseren (zitplaatsen), sta plaatsen kunnen tot ongeveer 700 personen.

Dorpszaal

 

Deze zaal op de bovenverdieping van de AMVO heeft een prachtig uitzicht over Volendam. De zaal is rijkelijk behangen met schilderijen van de wereldberoemde Franse schilder Claude Monet. Deze ruimte kan getypeerd worden als stijlvol modern met tal van klassieke accenten (art deco). Er kunnen 35 tot 100 personen plaatsnemen in deze zaal.

Grand Café Zaal

 

Onze Grand Café Zaal in prachtige Charleston stijl is ook te huren voor optredens, evenementen, verjaardagen of andere feesten en partijen.

Voor grote groepen rekenen wij géén zaalverhuur. U betaald enkel uw drankjes en/of hapjes!

Wilt u liever zelf uw catering verzorgen? Dan rekenen wij een passende en goedkope zaalhuurprijs in overleg.

Deze accommodatie is geschikt tot 100 personen.

Voor informatie, beschikbaarheid en prijzen, neemt u vrijblijvend contact met ons op!

NederlandsEnglishDeutsch