×

Amvo

Evenementen & Zaalverhuur

Wij bieden oneindig veel mogelijkheden voor al uw feesten en partijen

http://2922

De Bühne

Deze zaal beschikt over een prachtig podium (8 bij 5 m.) een verhoogd plafond ,audiovisuele hulpmiddelen als ook vele lichteffecten. Dit alles zorgt voor een eigentijdse en trendy uitstraling. De Bühne-zaal is een veelzijdige zaal welke onder andere geschikt is voor (bedrijfs-)feesten, presentaties, optredens en bruiloften. Dit is een accommodatie voor 100 tot 500 gasten.

http://3015

Volendammer Zaal

De Volendammer Zaal is de meest authentieke zaal van de AMVO. De zaal ademt (ondanks haar omvang) warmte, sfeer en gezelligheid uit. Niet in de laatste plaats vanwege de warme kleuren en de vele klassieke kunstwerken, die het leven in Volendam rond 1900 weergeven. U kunt hier evenementen van 100 tot 350 personen organiseren (zitplaatsen), sta plaatsen kunnen tot ongeveer 700 personen.

http://3019

Dorpszaal

Deze zaal op de bovenverdieping van de AMVO heeft een prachtig uitzicht over Volendam. De zaal is rijkelijk behangen met schilderijen van de wereldberoemde Franse schilder Claude Monet. Deze ruimte kan getypeerd worden als stijlvol modern met tal van klassieke accenten (art deco). Er kunnen 35 tot 100 personen plaatsnemen in deze zaal.

Voor informatie, beschikbaarheid en prijzen, neemt u vrijblijvend contact met ons op!

NederlandsEnglishDeutsch