×

De Volendammer Vuursche

Pannenkoekenhuis & Restaurant

Oudhollands genieten

Lunch

Naast onze pannenkoeken serveren wij ook een diverse en heerlijke selectie lunchgerechten. Laat u verrassen door ons Volendams 12 uurtje, lekkere verse kibbeling of onze varkenshaassaté.

Pannenkoeken

Wij serveren overheerlijke, ambachtelijke pannenkoeken. We hebben een ruim assortiment, dus of u nu hartige, of juist zoete trek heeft, wij hebben voor ieder wat wils!

Diner

Wilt u heerlijker dineren in traditionele sferen? Dat kan! Kom dan naar restaurant De Volendammer Vuursche en laat u verrassen door het dagmenu van de chef of kies voor een van onze overheerlijke gerechten. Wij serveren vlees, vis, maar ook vegetarische gerechten.

Uit de prachtige bossen van Lage Vuursche richting de haven van Volendam. De Vuursche Boer is al meer dan 50 jaar een begrip als het om pannenkoeken gaat en opent nu haar derde vestiging in hartje Volendam.

Onze specialiteit is de op ambachtelijke wijze gebakken pannenkoek, waar velen voor u hun vingers bij hebben afgelikt.
Al decennia lang scoort de Vuursche Boer in de top drie van alle objectieve pannenkoeken-testen, maar onze chef bereidt ook graag een overheerlijk diner voor, zoals een gegrilde Zalmmoot of Entrecote. U kunt zich ook laten verrassen met het Menu van de Dag.

De Volendammer Vuursche brengt u een oudhollandse sfeer en traditionale smaken en gerechten. Onze rustieke inrichting en vriendelijke bediening maken uw bezoek tot een gezellig uitje voor het hele gezin, waar er voor ieder wat wils is.

 

Kom genieten van onze luxe gerechten terwijl de kinderen ook kunnen genieten van een pannenkoek. Uiteraard houden wij ook hier rekening met eventuele allergieën en uw wensen.

Wij heten u graag welkom in de Volendammer Vuursche!

 

NederlandsEnglishDeutsch